Tiedote 24.5.2019

27.5.2019

Tiedote: Uusi Verkanappulat Oy päiväkoti Kaarinan Auranlaakson Abc:lle.

Verkanappulat Oy remontoi Kaarinan Auranlaakson Abc tilat päiväkodille. Kokonaan remontoituihin tiloihin tulee 120 lasta. Tilat ovat avarat ja sinne saadaan mahtava ruokasali sekä iso liikuntatila lapsille. Päiväkotiin tulee myös iso piha, joka on osittain katon alla ja mahdollistaa ulkoilun niin paisteessa kuin sateessa! Päiväkodissa tulee olemaan myös oma keittiö, joka valmistaa päivittäin maittavat luomu- ja lähiateriat.

Turun Osuuskauppa on vuokrannut Auranlaakson ABC-liikennemyymälärakennuksen kokonaisuudessaan Verkanappulat Oy:lle. Vuokratun rakennuksen pinta-ala on lähes 2 000 neliömetriä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että saimme vuokrattua Auranlaakson ABC:n vuoden vaihteessa tyhjentyneen rakennuksen pitkällä vuokrasopimuksella Verkanappuloiden käyttöön. Tiloista tuli paljon kyselyjä jo heti vuoden vaihteessa, mutta otti oman aikansa, että tiloihin löytyi riittävän iso toimija, jolla on tarvetta koko rakennukselle, kertoo kiinteistöpäällikkö Antti Heikkilä Turun Osuuskaupasta.

Turun Osuuskauppa on hakenut Kaarinan kaupungilta poikkeamislupaa tontille asemakaavassa osoitetusta käyttötarkoituksesta. Muutostöihin on tarkoitus ryhtyä heti, kun poikkeamispäätös ja rakennuslupa on saatu.

 

Viihtyisyyttä ja virikkeitä Verkanappuloissa

Päiväkoti Verkanappulat Oy on vuonna 2000 perustettu päiväkotiyritys, joka toimii Turussa ja Turun ympäristökunnissa 27 eri pisteessä, yhdeksällä eri paikkakunnalla.

Perusajatuksenamme on tarjota yksilöllistä, osallistavaa ja yhteisöllistä, kodinomaista ja kiireetöntä varhaiskasvatusta turvallisessa, hyväksyvässä ja toiminnallisessa ympäristössä. Päiväkodeissamme lapsista huolehtivat koulutetut ja kokeneet, iloiset kasvatusalan ammattilaiset.

Verkanappulat tarjoaa koko- ja osapäivähoitoa sekä esiopetusta 1-6 -vuotiaille lapsille. Jokaisen päiväkodin tarjontaan kuuluu kielirikasteinen opetus yli 3-vuotiaiden ryhmässä. Erityispäivähoidosta vastaavat omat varhaiseritysopettajat ja toimintaterapeutti. Lisäksi Verkanappulat työllistää ruokahuollon, siivouksen sekä kiinteistönhoidon henkilöstöä.

Yhdessä lasten ja vanhempien kanssa luomme turvalliset puitteet päivittäiselle toiminnalle. Ohjenuoranamme on joustavuus, lasten tavoitteiden ja tarpeiden huomioiminen sekä lasten mielenkiinnonkohteiden toteuttaminen yhdessä osallistuen ilon ja leikin kautta. Pienryhmätoiminta, projektimuotoinen työskentely ja leikki ovat tärkeä osa päivittäistä toimintaa. Ne yhdessä turvallisen kasvuympäristön kanssa mahdollistavat lapsilähtöisen toiminnan ja yksilöllisyyden huomioimisen sekä elämyksellisyyden ja ilon. Meille on tärkeää hyvinvoiva lapsi, jolla on hyvät edellytykset oppia, kasvaa ja kehittyä yhdessä vertaisryhmän kanssa.

Kaikki ajankohtaiset
Arkisto