Keittiö

Verkanappuloiden oma uusi keskuskeittiö on avattu syksyllä 2018 Turun keskustaan, Ruusupuistonkujalle. Omissa keittiöissä valmistetaan lounas ja välipala päivittäin noin 1000 hengelle. Kiertävä 6:n viikon ruokalista lounaan ja välipalojen osalta on uudistettu 10/2018, keittiön ja ravitsemusterapeutin yhteistyönä. Listaan on lisätty mm. kasvis- ja kalaruokia. Ruokalista on nähtävissä päiväkotien ilmoitustauluilla suomen- ja englanninkielisenä.

Lounaaseen kuuluvat pääruoka, energialisäke (peruna, pasta, riisi), lisäke, ruokajuoma sekä leipä ja levite. Omissa keittiöissä leivotut pehmeät leivät tai sämpylät toimivat vaihtoehtona näkkileivälle. Ruuan valmistuksessa käytetään raaka-aineina kotimaisia puhtaita tuotteita, lähiruokaa sekä luomua saatavuuden mukaan. Keittiöt valmistavat myös kaikki lääkärintodistukseen tai uskonnollisiin syihin perustuvat erityisruokavaliot.

Ruokapavelupäällikkö Paula Takaneva puh. 0504620559 paula.takaneva@verkanappulat.fi

  • Ruusupuistonkuja 3, 20100 Turku
  • Käänteenkuja 1, 21350 Ilmarinen
  • Pajukuja 2, 32200 Loimaa
  • Satukatu 3, 32700 Huittinen
  • Jokirinteenpolku 1, 23800 Laitila