Keittiö

Verkanappuloiden omissa keittiöissä valmistetaan lounas ja välipala päivittäin noin 1000 hengelle. Kiertävä 10 viikon ruokalista lounaan ja välipalojen osalta on uudistettu 11/2017, keittiön ja ravitsemusterapeutin yhteistyönä. Listaan on lisätty mm. kasvis- ja kalaruokia. Ruokalista on nähtävissä päiväkotien ilmoitustauluilla.

Lounaaseen kuuluvat pääruoka, energialisäke (peruna, pasta, riisi), lisäke, ruokajuoma sekä leipä ja levite. Omissa keittiöissä leivotut pehmeät leivät tai sämpylät toimivat vaihtoehtona näkkileivälle. Ruuan valmistuksessa käytetään raaka-aineina kotimaisia puhtaita tuotteita, lähiruokaa sekä luomua saatavuuden mukaan. Keittiöt valmistavat myös kaikki lääkärintodistukseen tai uskonnollisiin syihin perustuvat erityisruokavaliot.

Verkanappulat Keittiöt
044-2109470

Telestenkatu 3, 20660 Littoinen
Käänteenkuja 1, 21350 Ilmarinen
Pajukuja 2, 32200 Loimaa
Satukatu 3, 32700 Huittinen