Verkavekarat

Verkavekarat
Rakentajantie 10, 20780 Kaarina
0400-704380, 046-9228901

Päiväkodin johtaja
Eveliina Norrdahl
eveliina.norrdahl@verkanappulat.fi

Varajohtaja
Laura Rostedt
laura.rostedt@verkanappulat.fi

Ma-Pe 6:30-17:00

Verkanappulat-Verkavekarat

Päiväkoti Verkavekarat sijaitsee hyvien ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien lähellä Kaarinassa. Tarjoamme koko- ja osapäivähoitoa sekä esiopetusta 1–6-vuotiaille lapsille. Lisäksi tarjoamme englannin kielirikasteista toimintaa yli 3-vuotiaiden ryhmissä.

Meidän iloiset, ammattitaitoiset ja motivoituneet aikuiset takaavat lapsille turvallisen ja myönteisen toimintaympäristön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Pienryhmätoiminta ja projektityöskentely ovat tärkeä osa päivittäistä toimintaamme, joka rakentuu lasten toiveista ja mielenkiinnon kohteista. Toiminnassamme painotamme leikkiä, vuorovaikutustaitoja, lasten osallisuutta sekä yhdessä tekemistä ja oppimista. Yhteistyössä perheiden kanssa tärkeänä pidämme avoimuutta ja yhdessä keskustelua, koska ne luovat parhaat edellytykset lapsen kokonaisvaltaiselle kasvulle ja kehitykselle.

Verkavekarat on mukana Suomen ympäristökasvatusseuran Vihreä lipputoiminnassa. Vihreä lippu on tavoitteellista ympäristökasvatustyötä, johon kuuluu mm. jätteiden vähentäminen, veden ja energian säästäminen sekä lähiluonnosta huolehtiminen. Hyödynnämme viikoittaisessa toiminnassamme lähimetsää vihreä lipputoiminnan sekä metsäretkien muodossa.

Tervetuloa tutustumaan päiväkotiimme!

Hoitohakemukseen tästä