Toimitusjohtaja vaihtuu 1.12.2022

2.11.2022

Kiitos – toimitusjohtaja vaihtuu 
Verkanappulat matkani alkoi liki 23-vuotta vuotta sitten, tammikuussa 2000. Yhtiö oli silloin pieni alkuvaiheen yritys ja tarkoitus olikin pysyä pienenä. Pääsin toteuttamaan yrittäjyyden paloani yhtiön ensimmäisenä päätoimisena työntekijänä ja toimitusjohtajana.

Verkanappuloiden tavoitteena on luoda laadukasta varhaiskasvatusta ja lähipalveluja perheille yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Tätä tavoitetta olemme saaneet olla toteuttamassa yhdessä kanssasi/kanssanne ja jatkamme edelleen.

Kuluneet 23 vuotta ovat olleet tapahtumarikkaita:
– Olemme toteuttaneet yli 25 päiväkotihanketta eri puolelle Suomea, vahvimpana markkina-alueena Varsinais-Suomi
– Päiväkotimme sijaitsevat 14 kunnan/kaupungin alueella

– Verkanappuloiden oma tiimi on kasvanut ja kumppaniverkosto on kasvanut. Tiimissämme on tällä hetkellä yli 450 osaajaa.

Olen nyt väistymässä toimitusjohtajan tehtävästä. Vahvimmat muistot tältä matkalta jäävät ihmisistä ja hienoista kohtaamisista. Paljon upeita työkavereita, asiakkaita ja sekä muita yhteistyökumppaneita. Kiitos hyvästä yhteistyöstä, tähän saakka!

Toimitusjohtajana aloittelee Sirkku Suominen ja lopullinen toimitusjohtajan vastuu siirtyy Sirkulle 1.12.2022. Haluan edelleen toivottaa tekemisen iloa ja paloa koko upealle Verkanappulat-tiimille! Tuen jatkossa osaltani Verkanappuloiden toimintaa kuntayhteistyön, uudishankkeiden suunnittelu, koulutus- ja kehittämistyön kautta sekä omistajana.

Hyvää ja rauhallista syksyn aikaa kaikille!

Minna

 

Minna Takkula

Toimitusjohtaja

Verkanappulat Oy

minna.takkula@verkanappulat.fi

​​​​​

Kaikki ajankohtaiset
Arkisto