Verkanappulat Oy:lle Kaarina-mitali!

25.11.2019

Verkanappulat Oy:lle on myönnetty Kaarina-päivän juhlassa Kaarina-salissa 24.11.2019 Kaarina-mitali tunnustuksena menestyksellisestä ja merkittävästä toiminnasta Kaarinan kaupungissa.

Lue lisää:

 

Klikkaa linkistä suoraan Kaarinan kaupungin tiedotteeseen:

https://www.kaarina.fi/tiedotteet_media/etusivun_tiedotteet/fi_FI/kaarina-paiva_2019/

Kaarina-mitalit, Krykä-palkinto ja Nuoren urheilijan tunnustuspalkinnot jaettiin Kaarina-päivän juhlassa Kaarina-salissa. Tunnustuspalkintoja jaettiin monilla eri alueilla ansiokkaasti Kaarinan kaupungin ja kaarinalaisten hyväksi toimineille henkilöille ja yhdelle yritykselle. Lisäksi jaettiin Nuoren urheilijan tunnustuspalkinnot.

Päiväkoti Verkanappulat Oy
Päiväkoti Verkanappulat Oy on vuonna 2000 perustettu päiväkotiyritys. Yrityksellä on merkittävä rooli Kaarinan kaupungin varhaiskasvatuksen järjestämisvastuulla olevien varhaiskasvatuspalvelujen tuottajana. Yhteistyö Kaarinan kaupungin ja Verkanappuloiden välillä on ollut pitkäjänteistä ja sujuvaa. Tällä hetkellä päiväkoteja on Turun seudulla lähes 30 eri toimipisteissä, joista Kaarinassa on kuusi. Verkanappulat työllistää 400 varhaiskasvatuksen ammattilaista sekä muuta henkilökuntaa. Kaarinassa kuudessa päiväkodissa työskentelee noin 90 henkilöä, joten yritys on yksi suurimmista työnantajista Kaarinassa. Yritys pitää erityisen tärkeänä lähi- ja luomuruoan tarjoamista asiakkailleen. Verkanappulat on palkittu Suomen Yrittäjien kuntakohtaisella yrittäjäpalkinnolla 2012 ja maakunnallisella yrittäjäpalkinnolla 2016. Mitalin vastaanottavat omistajista Minna ja Kimmo Takkula.

 

 

 

 

Kaikki ajankohtaiset
Arkisto